Välitöntä Hollywood-hehkua ihollesi

22.05.2022


Olen aina ollut sitä mieltä, että hyvään ja laadukkaaseen ihonhoitoon kannattaa satsata ja tämä onkin itsellä tuottanut tulosta. Vaikka meikillä voit huijata paljon, et kuitenkaan voi huijata itsellesi tervettä ja hyvinvoivaa ihoa. Miten sitä hehkua sitten saisi iholle ja mielellään välittömästi?

Glamglow perustettiin vuonna 2010 toimimaan backstage-salaisuutena Hollywoodin viihdemaailman ammattimaisille. Haluttiin tuote, joka tekisi ihosta upean hehkuvan vain hetkessä. Sellaista ei kuitenkaan markkinoilla ollut, jonka vuoksi ruettiin kehittelemään naamiota, joka tekisi ihan kaikkea. Ja näin syntyi Glamglown stara, Youthmud. 

Vuonna 2011 GLAMGLOW-tuotteet lanseerattiin maailmanlaajuisesti asiakkaiden saataville. 

Youthmud: sinulle, joka haluat välitöntä hehkua ihollesi. Loistava esimerkiksi ennen juhlia!

Youthmud on siis kuoriva savinaamio, joka antaa välitöntä hehkua iholle. Se tasoittaa ihon teksuurin ja sävyn, antaa kuulautta ja heleyttä sekä jättää jälkeensä aivan tajuttoman pehmeän ihon, vain 10 minuutissa!! WOW, sanon minä.. Ei ihme, että tästä tuli taannoin hittituote ja hittituote se on kyllä edelleenkin. Ja vinkkinä, kannattaa käyttää tätä esimerkiksi ennen isoja juhlia! Itse ainakin aion hyödyntää tämän tuotteen mahtavuutta mun tulevana hääaamuna, sillä silloin ihon täytyy olla täydellinen!

Supermud: Sinulle, joka haluat putipuhdistaa ihosi huokoset epäpuhtauksilta, tehokkaasti!

Supermud on suunniteltu hoitamaan ihon epäpuhtauksia, finnejä, mustapäitä, parranajon aiheuttamia jälkiä ja sisäänkasvaneita karvoja sekä supistamaan ihohuokosia muutamassa minuutissa. Ja sitä se siis tekee. Tämä (niinkuin hyvin moni muukin tuote) sopii naisille, kuin miehillekkin. Tämä tuote jättää niin puhtaan, raikkaan ja pehmeän tunteen iholle ja itse tykkään käyttää tätä viikon päätteeksi, että saa varmasti kaikki viikon pöpöt ja liat imettyä jokaisesta huokosesta poies. Aivan ihana tuote! Mä olen tosin aika kuivaihoinen, jonka vuoksi tämän jälkeen on ehdottoman tärkeää muistaa hyvä kosteutus iholla.

Berryglow: Sinulle, jonka iho tarvitsee ravinnerikasta, kosteuttavaa naamiota!

Berryglow on voidemainen, ravinnepitoinen ja kosteuttava naamio, joka hoitaa ja heleyttää ihoa. Siinä on mm. hyaluronihappoa ja jojobaöljyä, jotka kosteuttavat ja tasoittavat ihoa ja suojaavat ihon kosteutta säilyttävää kerrosta. Probiootit tasapainottavat ihon mikrobiomia ja runsaasti antioksidantteja sisältävä superfood-marjojen sekoitus sekä punajuuri ja hibiskus ravitsevat ihoa. Tämän jälkeen iho tuntuu vahvistuneelta sekä ihossa oli kaunis terve hehku. 

Brightmud: Sinulle, joka haluaa oikein kiillottaa ihonsa kuulaaksi. 

Brightmud on siis kaksivaikutteinen kuoriva naamio, joka irrottaa kuolleita ihosoluja sekä kemiallisesti että fyysisesti. Tässä vaikuttavia aineita ovat mm. maitohappo (AHA), salisyylihappo (BHA) ja hienonhieno hohkakivi, joka irrottaa sameuden ihon pinnalta ja tekee ihosta sileämmän. Nämä tekee ihosta hetkessä sileämmän ja kirkkaamman näköisen. Ja sellaisen kiillotetun näköisen. 

Thirstymud: Sinulle, joka haluaa välitöntä ja pitkäaikaista kosteutta iholle.

Thirstymud on erittäin kosteuttava naamio, joka antaa välitöntä ja pitkäaikaista kosteutta iholle. Naamio sisältää uusimpia, edistyksellisimpiä ja erittäin tehokkaasti kosteutta säilyttäviä
teknologioita. Tämä tekee ihosta erittäin pehmeän ja kosteutetun! Loistava esimerkiksi talveksi, kun iho tarvitsee enemmän kosteutta.

Superwatergel: Kevyt, vesipohjainen kosteusgeeli.

Superwatergel on kevyt vesipohjainen kosteusgeeli, joka auttaa ehkäisemään iho-ongelmia. Se kosteuttaa ihoa välittömästi ja jopa 24 tunnin ajan sekä pitää ihon puhtaana ja tasapainossa. Sisältää ihoa pitkäkestoisesti kosteuttavaa hyaluronihappoa ja vahvistaa ihoa, ettei se menettäisi hehkuaan. Salisyylihapon, glykolihapon ja palorypälehapon yhdistelmä auttaa kontrolloimaan öljyn määrää ja pitämään ihon puhtaana.

Kaikki tuotteet on saatavilla Sokoksen ja Stockmannin tavarataloista sekä verkkokaupasta!