Syyskuun lempparit

13.10.2021

Mun syyskuun lemppareihin kuuluu paljon mulle itselleni aivan uusia juttuja! Syyskuu toi tullessaan ihanan syksyn ja viilenevät kelit, mutta myöskin rusketuksen katoamisen ja kuivat kädet sekä hiukset. Mun syyskuun lempparit tulee tässä:

Ihonhoito

Tämä nyt ei tietenkään ehkä varsinaisesti "hoida" ihoa, mutta laitoin sen nyt tähän kategoriaan. Kyseessä on siis kasvoille tarkoitetut itseruskettavatipat, joita voi lisätä itse oman kosteusvoiteen joukkoon ja näin saat kasvoillesi kevyen rusketuksen. Nää toimii mun mielestä tosi hyvin eikä kuivata kauheasti ihoa, niinkun suurin osa kasvoille laitettavista itseruskettavista. 

Meikkituote

Tää on ollut mun one and only huulipuna jo vuodesta 2019, mutta olin hetken ilman häntä, kunnes rakas siskoni osti tän mulle synttärilahjaksi ja nyt mulla taas on tää! Tämä on vaan yksinkertaisesti paras väri ja koostumus yhdessä putelissa. In loveee..

Hiustenhoito

Mun hiukset sähköistyy aivan hurjan lailla näin syksyn tullen, joten hyvä suihkutettava hoitoaine on kyllä tarpeen. Tän mä sain yhistä kuvauksista ja otin tän nyt vihdoin käyttöön, kun hiukset sitä alkoi kaipaamaan. Tää on ihan tämmönen söpö miniputeli, mut empä mä isompaa nyt tarviikkaan. Tää ei muuten jätä hiuksia tahmeaksi!!

Vartalonhoito

Mä sain nämä ihanat Löwengrip käsisaippuan sekä -voiteen yhdestä tilaisuudesta ja nää on ollut kyllä kuivien käsien pelastus. Kyseessä on kosteutta antava käsisaippua sekä hoitava käsivoide. Nää on niin kauniit, että ne on päässyt koristamaan meidän vessan lavuaaria ja mun on helppo kosteuttaa kädet heti pesun jälkeen kosteusvoiteella. Pitäis aina pitää käsisaippuaa ja voidetta vierekkäin vessassa. Käsisaippua pesee tehokkaasti ja jättää kivan tuoksun, sekä voide kosteuttaa kädet ilman tahmeaa lopputulosta.

Joku random asia

Mä sain kauan toivomani aktiivisuusrannekkeen synttärilahjaksi Aatelta!! Mä liikun paljon, eikä mulla oo koskaan ollut käryä mun sykkeistä, askelista yms. joten nyt mä vihdoin ymmärrän itseäni vähän paremmin. Tää on ihan huippu!!