Metin hiusvinkit

29.01.2021

Otsikko saattaa hämmentää, mutta päädyin nyt tuohon. En viitsinyt kirjoittaa mitään "parhaat hiusvinkit" tai jotain sellaista, koska en todellakaan ole mikään hiusasiantuntija.. Mä olen oikeastaan ollut aina todella huono laittamaan hiuksia, sillä mulla on ollut niitä niin vähän, ettei niitä ole oikein pystynytkään laittaa. Vasta sitten, kun sain pidennykset, aloin oppimaan enemmän.

Miksi teen postauksen hiuksista? Multa kysytään mun tukasta paljon, miten mun tukka on yhtäkkiä paksu ja pitkä ja miten jaksan kihartaa aina kihartaa ja laittaa tukan. Eikö siihen muka mene kauheasti aikaa? Mulla on onneksi teille vastaus ja haluankin jakaa mun omat vinkit hiusten laittoon blogin puolella. Se mitä en aio jakaa on hiustenhoito vinkit, sillä minä en TODELLAKAAN osaa hoitaa mun hiuksia.. :D

Laitan tähän alle videon myös samasta aiheesta. Videolla näytän, miten laitan mun hiukset ja kuinka siimapidennys toimii. (Teksti jatkuu videon jälkeen) (ps. jos video ei toimi, laitoin sen myös instagramin puolelle IGTV:seen! Tai sitten voit katsoa sen suoraan Youtube-sovelluksella☺️)

Hiukset on ollut mulle aina iso itsetunto-ongelma, sillä ne ovat kovin ohuet ja hennot. Hiusten värjääminen ei tietenkään ole auttanut asiaa, mutta värjään hiukset todella hennolla värillä noin puolen vuoden välein, joten en usko sen olevan mikään suuri ohentava tekijä. Eräänä päivänä mä vaan päätin, et mä otan teippipidennykset ja ne mä sitten otinkin. Ne oli kyllä ihanat, mutta otin ne pois noin vuoden kuluttua, monestakin syystä.

Miten mun hiukset sitten on näin pitkät, jos otin pidennykset pois? Mä käytän nykyään siimapidennystä, joka ei siis ole päässä koko ajan. Mä laitan sen aina mun oman tukan joukkoon, kun haluan lisää volyymia ja pituutta mun tukkaan. Eli no oikeastaan aina, kun mun tukka on auki. Pidennys on ostettu Hiustuote.fi verkkokaupasta ja multa löytyy Blongin 45cm siimapidennyksiä kaksi sävyssä #613. 

Ennen ja jälkeen kuva. Siimapidennyksiä ei huomaa oman tukan joukosta ja mulle tää on myös täydellisen värinen.
Ennen ja jälkeen kuva. Siimapidennyksiä ei huomaa oman tukan joukosta ja mulle tää on myös täydellisen värinen.

Siimapidennys on todella helppo ja nopea ratkaisu, sillä mulla nämä pidennykset on aina kiharrettu. Koska itseltäni löytyy noin kolme hiusta, ei niiden kihartamiseen kauaa mene. Mun hiustenlaittoon menee siis tasan 5 minuuttia, sillä kiharran nopeasti oman tukan ja sujautan sinne joukkoon lisää jo kiharrettua tukkaa. Mä säästän tällä todella paljon aikaa kiireisenä aamuna ja tukka näyttää silti aina upealta!

Siimapidennys täytyy tietenkin välillä huoltaa ja pestä ja teen näin aina parin viikon välein, sillä en käytä pidennystä joka päivä. Pesen pidennykset hyvällä shampoolla ja laitan siihen hiusnaamion vaikuttamaan hetkeksi. Annan pidennysten kuivua aina yön yli, sillä kuivaaminen rasittaa niitä turhaan. Sitten vain kiharran ne ja voila, mulla on taas upea tukka!

Mulle on kaikki kampaajat kivenkovaa väittänyt, ettei teippipidennykset rasita tai katko hiuksia. Itse olen kyllä täysin erimieltä, sillä teippipidennysten aikaan mun hiukset oli todella ohuet ja ne kasvoi uskomattoman hitaasti. Nykyään mun hiukset on paksuuntuneet ja ne on jo aika pitkät ilman pidennyksiä, josta olen todella iloinen.

Siinä mun suurin salaisuus ja mun paras hiustenlaittoon liittyvä vinkki. Laitan vielä teille videon tähän postaukseen, jossa näytän mun hiustenlaitto rutiinin.