Toukokuun lempparit

01.06.2021
Heips taas ja nyt blogipostausta taas kuukauden lemppareiden merkeissä. Tää kuukausi on ollut aivan ihana, koska meille on tullut toukokuun aikana niin upee kesä todella nopeasti!! Love it! Mennään kuitenkin lempparituotteiden pariin.

 

Ihonhoito

Sain toukokuun alussa Lielahden Emotionista ostosten yhteydessä Clarins Hydra-Essentiel Serum näytteen ja kyseessä on ollut kyllä aivan loistotuote! Mä harvoin uskallan vaihtaa tai kokeilla uutta kosmetiikkaa, koska mun iho reagoi niin herkästi uusiin juttuihin, eli mulle saattaa tulla tosi herkästi epäpuhtauksia tai kuivuutta iholle pelkästään väärän tuotteen takia. Tää seerumi tosin kävikin mun iholle ja nyt oon käyttänyt sitä joka ilta voiteen alla. Näyte kesti jonkin aikaa, mutta kävin sit heti ostamassa ihan myyntikokoisen tuotteen. Suosittelen tätä kyllä kaikille, joiden iho tarvitsee kosteutta ja elvytystä!

Meikkituote

Tässä kuussa on tullu käytettyä pitkästä aikaa eyelineria! Mä en oo mikään nestemäisen eyelinerin ystävä (vaikkakin välillä tykkään laittaa esim. jotain värikästä nestemäinen eyelineriä), mutta löysin kaapista siellä pitkään lojuneen Clinique Cream shaper for eyes sävyssä Chocolate lustre . Tän avulla mä saan aivan täydellisen rajauksen meikkiin ja mä tykkään siitä, ettei se oo täysin musta. Kynä on muuten ihanan pehmeä koostumukseltaan ja pysyy todella hyvin päivän mittaa!

Hiustenhoito

Tää nyt ei oo mikään varsinainen hiustenhoitotuote, mutta mä olen ihan rakastunut (!!) batisten tuuheuttavaan kuivashampooseen. Näin tosiaan Metti Forsselin instassa hänen kehuvan tuotetta, joten päätin itsekin kokeilla. Tuote on kerrassaan loistava! Se antaa hiuksille hetkessä upeaa volyymia, sekä pysyy hiuksissa hyvin koko päivän. Kuivashampoo antaa myös hiukan vaaleaa väriä, joten hiukset näyttää raikkailta ja puhtailta.

Vartalonhoito

Tässä kuussa on ollut paljon kuvauksia ja mä tykkään olla aina hiukan päivettyneen näköinen kuvauksissa. En kuitenkaan halua tunkea sellaiseen tilanteeseen mitään älyttömän tummaa itseruskettavaa, vaan nyt olen pyrkinyt suhteellisen luonnolliseen ja kevyeen lopputulokseen. Vita Liberata Invisi itseruskettava vaahto on ollut aivan loistava itseruskettava! Vaahto on itsessään läpinäkyvää, etkä levitysvaiheessa (valitettavasti) näe, mihin kohti olet jo tuotetta levittänyt, mutta harjoitus tekee mestarin ja kyllä sitä on oppinut jo levittämään ihan tasaisesti joka kolkkaan. Lopputulos on tasainen ja väri ei tartu ihan samalla tavalla vaatteisiin tai lakanoihin. Tuote ei myöskään kuivata ihoa, mulla nimittäin monet itseruskettavat aina tekee ihosta aivan korpun. Tää tuote on myös todella riittoisa!

Joku muu random asia

Toukokuun random asiaksi valitsin Golden By Umppu yhteistyössä saamani hiusharjan. Mulla on paljon erilaisia harjoja ja en ole oikeestaan ikinä miettinyt, minkälainen hiusharjan pitäisi olla. Tämä kuitenkin on just sellainen harja, mikä kaikilla pitäisi olla! Mä en edes halua enää harjata mun tukkaa muilla harjoilla. :D Harjan piikkiosat on pehmeät ja joustavat ja harjaus on todella mukavan tuntuista eikä harja tunnu repivän hiuksia. Ja mikä parasta, harja on aivan mielettömän helppoa puhdistaa, sillä siinä ei ole yleensä harjoille ominaista kumiosaa! Se on niin helppo pestä ja pitää hygienisenä, joka on mulle todella tärkeetä. Kannattaa tilata, siellä oli tuon lisäksi kokonaan mustia myös valikoimassa!
Toivottavasti tää oli taas kiva ja informatiivinen postaus! Nää kaikki tuotteet on aivan loistavia, suosittelen testaamaan. Nähdään taas ensi kuussa tän postauksen merkeissä :)