Mun ihon salaisuus

10.11.2020

Mä voin sanoa ihan valehtelematta, että multa kysytään todella usein mun ihosta. Mun iho oli ennen todella kuiva ja karhea, mutta samalla myös rasvainen ja täynnä epäpuhtauksia. Mulla kesti kauan, ennenkun mä tajusin mitä mun iholle tarvitsee oikeen tehdä.  Mulla on hyvä ihonhoitorutiini, mutta sen lisäksi mä käyn säännöllisesti hoitamassa mun ihoa vähän tehokkaammin.

Mä oon käynyt super tehokkaassa happohoidossa eli kemiallisessa kuorinnassa Royal Estheticissä. Happohoidot on siis tehokkaita ja turvallisia esteettisiä toimenpiteitä, jotka kuorii iholta tehokkaasti kuolleen ihosolukon, poistaa epäpuhtauksia, silottaa kuivaa ja karheaa ihoa, kiinteyttää, tasoittaa sekä heleyttää ihon pintaa ja parantaa ihon laatua. Kemiallisissa kuorinnoissa ei ole toipumisaikaa, mutta iholla voi ilmetä pientä punoitusta, hilseilyä ja pieniä näppyjä. Mulle tehdään Skinbetter Sciencen AlphaRet Peel System 30 niminen happohoito, joka on retinoidi pohjainen. Otan hoidon aina sarjahoitona ja mä suosittelenkin ehdottomasti ottamaan aina hoidot sarjana, sillä siten hoitotulos on aina tehokkain. 

Royal Esthetic on medikaalinen ihohoitola. Medikaalinen tarkoittaa siis sitä, että kaikki hoidot ja kotihoitotuotteet ovat luokiteltu medikaalisiksi ja täten niitä saa käyttää vain terveydenhuollon ammattilainen. Medikaaliset ihohoidot ovat tehokkaampia, kuin esimerkiksi perinteisen kosmetologin tarjoamat hoidot. Kun hoito on tehokas, tulokset näkyvät nopeammin ja pysyvät iholla pidempään. Tykkään myös siitä, että hoidoissa keskitytään myös parantamaan ihon hyvinvointia ja kuntoa. 

Mun iho on parantunut huomattavasti tän ihohoidon myötä. Kaikki pienet kuivuudesta ja epäpuhtauksista johtuvat näppylät ovat kadonneet sekä iho on uskomattoman pehmeä, tasainen ja heleä. Mun iho suorastaan hehkuu! Ihon väri on myös tasoittunut ja vanhat finneistä johtuvat arvet ovat haalistuneet pois. Sen lisäksi, mun iho ei ole enää läheskään niin kuiva, mitä se oli joskus. 

Mä kuvasin teille videon mun kolmannesta hoitokerrasta Royal Estheticissä. Videolla te pääsette mun mukaan hoitolaan ja näette, mitä mulle siellä oikeen tehdään. Videon näette tekstin alapuolelta.