Huhtikuun lempparit!

13.04.2021

Mä halusin aloittaa jonkinlaisen sarjapostaus idean ja päädyin tämmöiseen, kun kuukauden lempparit. Joka kuukausi listaan viisi mun sen kuukauden lempparituotetta, yhden kustakin kategoriasta. Kategorioiksi valitsin tähän ihonhoito, meikki-, hiustenhoito- ja vartalonhoitotuotteet sekä joku aivan random asia. Miltä kuulostaa? Mun mielestä ihan hauskalta, joten let´s start!

Ihonhoito

Huhtikuun lempparituote on ehdottomasti Clinique Moisture Surge Intense -kosteusvoide. Tää kuuluu myös elämän lempparituotteisiin, eli ei todellakaan pelkästään huhtikuun suosikkeihin. Miksi mä valitsin tän just nyt oli se, että tässä kuussa jouduin olemaan ilman tätä melkein kaksi viikkoa! Mun iho alkoi taas hymyilemään, kun sain vihdoin kotiutettua tän Sokokselta itselleni. Moisture Surge Intense on aivan mielettömän kosteuttava (siis oikeasti, varmaan ainoa oikeasti kosteuttava voide, jota olen kokeillut), rauhoittava ja heleyttävä sekä siinä on aivan ihana öljytön koostumus. Mä käytän tätä aamuin illoin, koska heti kun tää löytyy mun kaapista, en voi olla hetkeäkään erossa siitä. 

Meikki

Tän kuukauden lempi meikkituote oli aika hankala valita, sillä olin aika kahden vaiheilla. Valitsin kuitenkin Jeffree Starin 24 Karat Pro -paletin, sillä oon käyttänyt sitä nyt aivan todella paljon viime aikoina. Tää paletti on ollut mulla jo varmaan puolitoista vuotta, mutta vasta nyt mä jotenkin löysin sen uudestaan ja mä oon tehnyt tän avulla aivan ihania, raikkaita meikkejä. Ja vitsi minkälaisen highlightin tästä saa poskipäille!! Tää paletti sopii loistavasti korostusvärin lisäksi myös luomivärinä. Silloin kun ostin tän, otin tarkoituksella juuri nämä tummemmat sävyt, sillä halusin tämän nimenomaan olevan enemmänkin luomiväripaletti mulle.

Hiustenhoito

Tätä mun ei tarvinnut edes miettiä kahdesti. Huhtikuun lempituote on Kérastase Chronologiste Huile De Parfum hiusöljy! Mun hiukset kiiltää, eikä ne ole enää ollenkaan sähköiset. Öljy imeytyy nopeasti hiuksiin ja se tuoksuu aivan uskomattoman hyvälle! En ole oikeastaan laittanut ollenkaan hajuvettä viimeisen parin viikon aikana, sillä haluan tuoksua vaan tältä!

Vartalonhoito

Mun kädet ja jalat oli talvella niin kuivat, että ne halkeili ja punotti aivan jatkuvasti. Silti käsien rasvaaminen tuntui mahdottomalta, koska mun vartalorasvat oli niin hankalissa pakkauksissa ja mä aina tungin ne jonnekin laatikon pohjalle, joten ne oli myös hankalasti saatavilla. Sitten mä vihdoin ostin ison vartalovoiteen, jossa on pumppu!! Mitenkä ihanan helppoa on ottaa rasvaa, kun sitä ei tarvitse kieritellä auki jatkuvasti. Garnier respons Body vartalovoide kuivalle ja erittäin kuivalle iholle on hyvin kosteuttava voide ja se imeytyy nopeasti. Tää toimii mulla ihan kokovartalovoiteena, mutta eniten olen käyttänyt tätä ihan käsien rasvaamiseen. 

Joku random asia

Okei, otin just hienon kuvan perunasta..
Okei, otin just hienon kuvan perunasta..

Tää on hankala, mut mä silti sanon, että peruna. Kyllä, peruna. Ei ehkä ihan sellainen asia, mitä muilla oli mielessä tän kategorian kohdalla, mutta huhtikuussa on vain tullu syötyä perunaa sen monessa eri muodossa useaan otteeseen. Ja mun on jostain syystä tehnyt mieli ihan keitettyä perunaa, mitä mä en koskaan oo oikeen syönyt. Huhtikuun aikana tuli myös paaljon sipsiuutuuksia, joten sitäkin kautta perunaa on tultu syötyä. Ja saanen mainita, että kannattaa ostaa (jos kaupasta löytyy) sellainen 1kg perunapussi, nimeltä Colomba! Ne on aina hyviä, niitä ei tartte pestä ja mä syön ne aina kuorineen, koska nam! 

Ihanaaaa..

...että luit tänne asti! Tää oli erittäin lyhyt ja ytimekäs, mutta niin sen täytyykin olla. Nähdään taas toukokuun lopussa saman postauksen merkeissä :)