Kesän lempparit

01.09.2021

Olen tehnyt aiemmista kuukausista aina lempparituotteiden koosteen, mutta kesä meni niin hurjan nopeasti, että voisin koota tähän kesän suosikit!

Ihonhoito

Kesän ihonhoitolemppari taisi olla Cliniquen nestemäinen kasvosaippua. Tämä klassikko ei kyllä koskaan petä! Kesä oli kuuma ja kieltämättä aika hikinen, joten hellävarainen kasvojenpuhdistustuote tuli kyllä todellakin tarpeeseen. Kasvot puhdistuu tällä joka kerta niin raikkaaksi ja puhtaaksi, että tää on mun suuri suosikki!

Meikkituote

Kesän lempi meikkituote on ehdottomasti Clarinsin huuliöljy, jossa on hieman kullankimmellystä. Rakastan kaikkia kiiltäviä huulijuttuja ja tää on ehdottomasti paras, sillä se kosteuttaa todella hyvin, pysyy huulilla ja antaa kauniin lopputuloksen. Tätä on kiva käyttää ihan huulipunan päällä juhlissa tai vaikka mökillä ilman meikkiä. Huipputuote!

Hiustenhoito

Kesällä oli entistäkin kosteampaa, kuin ennen ja hiukset latistui samantien, kun ne laittoi nätiksi. Tämä Balmainin suolasuihke kuitenkin piti ne pystyssä, aina kun vain tarvitsi. Mä yleensä suihkautan tätä hiusten juureen ja kuivaan tukan hiusten kuivaimella harjan kanssa, jolloin suolasuihke ei jää klimppeinä tukkaan. Näin saa helposti volyymia kosteinakin päivinä!

Vartalonhoito

Mä oon ihan hurahtanut tämmösiin vaahtoihin! Mä en tiiä onko tuo kuvan vaahto just se paras, mutta mä rakastan noiden koostumuksia ja miltä ne tuntuu iholla. Aivan ihana levittää ja pestä koko keho. Suosittelen!

Joku muu random asia

Kukaan ei varmaan kauheasti ylläty, kun kerron kesän lemppari random asian olevan tuuletin... Toki ilmastointilaite ois ollu aika jees, mutta emme sellaista nyt kuitenkaan hankkineet. Istuin ton edessä valehtelematta useamman viikon ja se puhalsi mun naamaan myös yöllä viileämpää ilmaa. Mun naama, silmät ja suu kuivui, mutta olipahan viileää..