Hiukset kuntoon yhdellä tuotteella

17.08.2021
Mun hiukset on aina olleet tosi hauraat ja ohuet ja sen vuoksi ne on myös helposti vaurioituneet esimerkiksi vaalennuksen myötä. Hiusten hoito on ollut haasteellista ja tuloksetonta monen niin sanotusti tavallisten hiustenhoitotuotteiden kanssa. Sain kuitenkin tutustua paljon puhuttuun K-18 hiuksiin jätettävään naamioon, jonka tarkoituksena on korjata hiuksen rakennevauriot sekä tehdä hiuksista jälleen terveet ja elinvoimaiset.

PSSST... Käy osallistumassa arvontaan mun instagram-tilillä, jossa voit voittaa kyseisen tuotteen!!


Mikä se K-18 sitten on?

K-18 Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask on patentoidun K18 Peptide-peptidin sisältävä hiuksiin jätettävä hoitotuote, joka korjaa hiuksen rakennevauriot tehden hiuksista jälleen terveet ja elinvoimaiset. Hoidon sisältämä patentoitu K18 Peptide-peptidi palauttaa biomimeettisesti ennalleen hiuksen keratiinirakenteen pysyvästi.
Patentoitu K18 Peptide ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin – se on ensimmäinen aine, joka käyttää hyväkseen biomimetiikkaa jälleenrakentamaan hiusten keratiiniketjuja, joka poistaa vaurioita, jotka ovat syntyneet kemiallisen tai mekaanisen käsittelyn yhteydessä. Lopputuloksena on sileät, pehmeät, joustavat ja vahvat hiukset. Mitä vaurioituneemmat hiukset, sitä vaikuttavammat lopputulokset ovat.

K-18 Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask vaikutukset

  • Tekee hiuksista jälleen terveet ja elinvoimaiset
  • Korjaa vaalennuksen, värjäyksen, rakennekäsittelyn, lämpö- ja mekaanisen käsittelyn aiheuttamat vauriot
  • Tekee hiuksista vahvat, pehmeät, sileät ja kimmoisat
  • Ehkäisee uusien vaurioiden syntymistä, hiusten katkeilua, latvojen haaroittumista ja värin haalistumista
  • Optimaalinen pH 5.0 – 6.0
  • Koostumukseltaan kevyt ja jättää hiukset ilmaviksi
  • Sopii kaikille hiustyypeille

Kuinka sitä käytetään?

Pese hiukset shampoolla, älä käytä hoitoainetta. Pyyhekuivaa hiukset huolellisesti. Aloita yhdellä painalluksella K18Hair Maskia ja lisää tarvittaessa säästeliäästi hiusten pituuden, paksuuden ja kunnon mukaan. Levitä hiuksiin tasaisesti latvoista tyveen, yksi painallus kerrallaan. Anna vaikuttaa 4 minuuttia. Älä huuhtele. Muotoile tavalliseen tapaan.

Eikä siinä vielä kaikki..

Golden by Umppu verkkokaupassa on saatavilla täyskokoisen pakkauksen (50ml) lisäksi myös pienempi 5ml kokeilukokoinen pakkaus, jos haluat ensin kokeilla tuotteen toimivuutta omaan tukkaan. Molemmat tuotteet on helposti ostettavissa Goldenbyumppu.fi sivulta, joten suunnatkaas sinne tuota pikaa! 

Itselläni tuo 50ml pakkaus on ollut todella riittoisa, sillä sitä ei tosiaankaan tarvitse laittaa kauheita määriä tukkaan. Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Käykää ihan muutenkin tutkimassa sivustoa, sillä se on täynnä loistavia hiustenhoitotuotteita sekä hiuskoristeita, harjoja ja muita hiuksiin liittyvää!