Elinvoimaa hiuksille

06.05.2021

Mulla itselläni on aina ollut ohuehkot ja vaikeasti hoidettavat hiukset. Olen kokeillut vuosien varrella vaikka mitä hiusöljyjä ja naamioita, muttei mikään tunnu aidosti toimivan. Olen aina käyttänyt paljon rahaa ihon hoitamiseen ja meikkeihin, mutta jotenkin hiustenhoitotuotteet ovat jääneet mahdollisimman halpoihin markettituotteisiin ja sen kyllä on huomannut omasta tukasta. Nyt tähän tuli kuitenkin muutos!

Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Golden by Umppu verkkokaupan kanssa.
Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Golden by Umppu verkkokaupan kanssa.
Mä sain testiin aivan mielettömän Kérastase Chronologiste - Luxus Antiage sarjan ja mä oon ehtinyt tutustua näihin mielettömiin tuotteisiin parin viikon ajan. Päällimmäiset fiilikset tuotteista on erittäin hyvät, sillä hiukset tuntuu pehmeiltä ja näyttää kiiltäviltä sekä päänahka tuntuu puhtaalta sekä kosteutetulta. Sarjaan kuuluu 5 erilaista tuotetta, joita yhdistää Chronologiste-sarjan aistikas tunnustuoksu (sisältää mm. teeruusua, vaaleita puulajeja ja myskiä), joka mielestäni tuo pientä luksusta ja ylellisyyden tunnetta jokaiseen käyttökertaan. 

 Tuotteiden lisäksi vielä aivan huipun Golden De-tangle harjan, sekä Golden Hair turban pyyhkeen hiuksille (mä oon muuten aina halunnut omistaa sellaisen ja nyt mä sen sain)!! 

Instagramin puolelta löytyy muuten video, jossa käytän näitä tuotteita, joten käykää katsomassa se!

 

Kérastase Chronologiste Pré-cleanse Régénérant Pre-shampoo

Elinvoimaa antava ja puhdistava pre-shampoo joka syväpuhdistaa hiuspohjaa ja tyveä. Tämä tuote oli mulle ehkä tuntemattomin, sillä en ole koskaan törmännyt pre-shampooseen. Tällä tuotteella pestään hiuspohja ja hiukset ennen shampookylpyä (Kérastase Chronologiste Bain Régénérant Shampoo). Pre-shampoota ei kuitenkaan tarvitse käyttää joka kerta, vaan oikeastaan silloin, kun hiukset tarvitsevat ihan extra putsausta. Mä käytän paljon kuivashampoota ja hiuslakkaa huonoina hiuspäivinä, joten sellaiset tökötit on ihana pestä oikeen huolella pois. Kérastase Chronologiste pre-shampoo syväpuhdistaa hiuspohjaa ja tyveä, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja hilseilevää ihoa, puhdistaa hiuspohjaa poistamalla saastehiukkasia sekä tekee hiuspohjasta elinvoimaisen ja virkistyneen tuntuisen. Hiukset tuntui tän käytön jälkeen aivan uskomattoman puhtailta ja pehmeiltä, eikä ne päässyt rasvoittumaan samalla tavalla, kuin ennen. Hiukset pysyy tän kanssa mun mielestä paljon kauemmin puhtaana.

Kérastase Chronologiste Bain Régénérant Shampoo

Elinvoimaa antava shampookylpy joka poistaa hellävaraisesti epäpuhtauksia hiuspohjasta ja hiuksesta. Tämä shampookylpy teki hiuksista heti todella pehmeän ja ravitun tuntuiset. Shampoo sisältää hyviä raaka-aineita, kuten hyaluronihappoa, Abyssinea ja E-vitamiinia, jotka kosteuttaa hiuspohjaa ja antaa kiiltoa ja vahvuutta hiukselle joustavuuden lisäämiseksi. Kérastase Chronologiste shampoo myös poistaa epäpuhtauksia hiuspohjasta ja hiuksesta hellävaraisesti, vahvistaa, ravitsee ja kosteuttaa hiusta sekä palauttaa hiusten kiiltoa. Shampoota ei myöskään tarvinnut käyttää suurta määrää, joten tuote on erittäin riittoisa!

Kérastase Chronologiste Masque Intense Régénérant Hiusnaamio

Kérastase Chronologiste hiusnaamio on elinvoimaa antava hiusnaamio joka ravitsee tehokkaasti hiusta. Se sisältää hyaluronihappoa, Abyssinea ja E-vitamiinia. Naamio kosteuttaa tehokkaasti, antaa kestävää hallittavuutta pörröisyyttä vastaan, antaa kiiltoa sekä vahvistaa hiusta. Itse olen huomannut hiusteni pörröisyyden kadonneen täysin. Mun hiukset on myös pitkän ajan olleet todella sähköiset, mutta jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen sähköisyys oli kadonnut. Naamio tekee hiuksista aivan unelman pehmeät sekä todella sileät. Hiustenpesu tuntuu luksukselta ihan joka kerta tän ansiosta!

Kérastase Chronologiste Thermique Régénérant hiuksiin jätettävä lämpösuojavoide

Elinvoimaa antava lämpösuojavoide, joka tekee hiuksesta sileämmän ja paremman. Tuote sisältää hyaluronihappoa, Abyssinea ja E-vitamiinia. Thermique Régénérant lämpösuojavoide levitetään kosteisiin hiuksiin ja se antaa lämpösuojan jopa 230° asteeseen asti. Voidetta ei siis enää pestä tai huuhdella pois, vaan se jätetään hiuksiin hiustenkuivaamista ja muotoilua varten. Sen voi lisätä myös halutessa kuiviin hiuksiin. Se antaa hiuksille tekstuuria ja suojaa ja tekee niistä myös helpommin muotoiltavat. Voide antaa myös kontrollia pörröisyyttä vastaan ja sen kyllä huomasin. Hyvin usein varsinkin etuhiukset tahtoo törröttää heti kihartamisen jälkeen, mutta tän voiteen kanssa niin ei ole oikeastaan käynyt. Pidän tästä voideideasta paljon enemmän, kun hiuksiin suihkutettavasta lämpösuojasta. 

Kérastase Chronologiste Huile De Parfum Hiusöljy

Tässä on teille aivan ihana luksustuote! Kérastase Chronologiste Huile De Parfum on nimittäin melkein kuin hajuvesi hiuksille. Sen tuoksu on aivan mieletön ja sen lisäksi tuote kosteuttaa, antaa kiiltoa sekä siinä on jopa lämpösuoja 230°C asteeseen asti! Jos mä saisin lotrata jotain tuotetta, niin tämä se olis, mutta en kuitenkaan halua tän loppuvan. Joten ehkä mun täytyy käyttää tätä maltillisesti. Alkuoksuna tässä on persialaisen limen ja vihreiden tulppaanien raikkaita sävyjä, sydäntuoksuna rikas magnolia ja teeruusu sekä pohjasävyinä vaaleat puut ja myski. Hiusöljy antaa moniulotteisen ja hienostuneen tuoksun ja tämä todellakin pitää paikkaansa.

Hiusten hoitoon kannattaa satsata

Hiusten hoitoon kannattaa satsata ja panostaa, sillä hiuksetkin tarvitsevat hyviä ravintoaineita ja kosteutta. Ja nykyään jopa hiustrendi on hyväkuntoiset ja luonnolliset kutrit! Hiuksista tulee myös paljon helpommin käsiteltävät ja muotoiltavat, kun hiukset on hoidettu hyvin. Golden by Umppu verkkokaupasta löytyy paljon erilaisia hiustenhoitotuotteita ja jokaisen tuotteen kohdalla lukee kattavasti, mitä tuote tekee ja millaisille hiuksille se sopii. Kannattaa käydä kurkkaamassa heidän valikoima ja napata mukaan itselle sopivat tuotteet, vaikka sitten nämä  Kérastase Chronologiste - Luxus Antiage sarjan huippuluokan hiustuotteet! Käykää myös seuraamassa Golden by Umppua Instagramin puolella, sillä sieltä saatte hyviä vinkkejä hiusten hoitoon päivittäin!