About #Mettie

27.10.2020

#Mettie on lifestyle blogi, josta saat vinkkejä kauneuteen, pukeutumiseen, sisustukseen ja ruuanlaittoon. Halusin perustaa tän blogin, koska tykkään jakaa omia vinkkejä muille ja blogi on mulle itelleni helpoin tapa tehdä niin. Ensimmäisessä postauksessa haluan avata teille jokaista kategoriaa, miksi mä haluan kirjoittaa just näistä osa-alueista ja miksi ne kiinnostaa mua:

Kauneus ja hyvinvointi

Kauneus ja hyvinvointi on ollut mulle aina tosi tärkeitä asioita. Kouluttauduin kosmetologiksi/kosmetiikkaneuvojaksi ja valmistuin 2018 syksyllä, jonka jälkeen sain työskennellä Clinique-konsulenttina Sokoksella ja Stockmannilla. Mulle on aina ollut tärkeää pitää huolta omasta ihosta ja hyvinvoinnista. Hemmottelu ihonhoitotuotteilla on parasta omaa aikaa! 

Mä olen oppinut aivan älyttömästi ihon hoitamisesta ja meikkaamisesta viimeisen 5 vuoden aikana. Mulla on todella paljon vinkkejä jokaiselle teistä ja haluan jakaa omia oppejani teille kaikille. 

Sisustus

Mä muistan sanoneeni mun äidille n. 10-vuotiaana, että musta tulee sisustussuunnittelija. Silloin sisustin mun ja mun pikkusiskon huoneen täysin; valitsin kaiken tapettia ja lattiaa myöten. Mulle koti on ihan mielettömän tärkeä, sillä rakastan olla kotona.

 Mä itse tykkään todella minimalistisesta ja vaaleasta sisustuksesta. Mä saan siitä jonkinlaista mielenrauhaa, kun kaikki sävyt sopii täydellisesti yhteen ja ympärillä ei ole kauheasti tavaraa. Mä haluan jakaa täällä blogin puolella mun omaa tyyliäni ja vinkkejä minimalistiseen sisustukseen liittyen. 

©Ellina Noronen
©Ellina Noronen

Muoti

Mä olen aina ollut kiinnostunut muodista ja uusista trendeistä. Mä en seuraamalla seuraa muotia, enkä yritä mitenkään tietoisesti mennä muodin mukaan, mutta huomaan aina tykästyväni uusiin trendeihin. Mulla on siitä huolimatta kuitenkin ihan omanlainen tyyli. Blogin puolella haluan kertoa teille omat vaatesuosikkini, mistä ostan vaatteeni ja minkälaisia materiaaleja suosin omassa pukeutumisessa. 


Ruuanlaitto

Mä oon ollu todella kiinnostunut kokkailusta ihan pienestä pitäen. Pienenä tyttönä valmistin keittiössä aina jauhelihakastiketta, koska se oli ainoa resepti, jonka muistin ulkoa. Ylä-asteella kotitaloustunnit inspiroi mua kokeilemaan kotonakin kaikkea uutta. Muutettuani pois kotoa, mä rupesin väsäämään omia reseptejä. Koronan tultua rupesin kokoamaan reseptikirjaa näistä kaikista omista ohjeista ja mulla on paljon hyviä juttuja, joita haluan jakaa tänne blogin puolelle. Suurinosa on gluteenittomia, sillä mun miehelläni on keliakia. Ruokaohjeita tulee olemaan varmasti todella paljon tässä blogissa.